Friday, 18 March 2011

kota jokja

cuti penggal nie, mood cuti tak ada sangat sebab skolah aku tak habis exam lagi..
fuh, memang dr kecil lagi aku x berapa suka exam. macam mn aku nak suka? dapat je result mesti rendah!! aku mmg cembura kat kwn2 yg result asyik gempak je!! apa rahsia diorang eh?


aku sure kwn aku sibuk duk belajar. tapi aku x bljr pun!! so aku bajet nak tiru org sebelah masa exam nanti nie!! bukan apa, saja nak bagi diorang pahala free~ spanjang cuti nie aku pergi jalan2 ngan family kat jakarta dan bandung


semua jadi 4 hari 3 mlm. bunyi macam lama, tapi rasa amat cepat je masa berlalu time di sana..
byk la jgk tempat yg kami pergi..
best sangat dapat kenal negara lain..
suasana memang berbeza tapi tak lah tersangat sbb jakarta hanyalah negara sebelah, lainlah kalu aku pi korea~
ceh, sampai ke tak aku kat sana?

kereta kuda pun ada kat jalanraya
kami ada pergi lawat tempat gunung berapi, tapi yg dah tak aktif la.. nama tmpt tu aku dah lupa
yang best kat sana tu krn tempatnya sejuk. rasanya sejuk lagi dr cameron higlands



nampak macam musim luruh..

suka gambar nih!!
blh tipu org cakap aku kat london
lepas pergi kat tmpt sejuk, kami pi kat hot spring plk..


suhu air tu dlm 38 darjah
masjid yang paling besar kat jakarta pun kami singgah. banyak lagi tempat menarik kami lawat
tapi tak dapat lah aku share semua gambar sbb internant slow gila sampai aku pun nak naik gila!!
makan kat sana pun ok,
tak banyak beza sangat dengan kita..



kat sana banyak penghibur jalanan. dari budak kecil hingga ke tua,dari manusia hinggalah ke binatang..



kera pun nak naik motor jugak
malam stay kat hotel je.. so aku ngan along pergi la merayau kat kolom mandi. maklumlah kat umah aku tak ada kolom mandi~



nie je aku nak cerita pasal p'cutian di bandung..
maybe ringkas je tapi b'makna buat aku..
tq kat parents yg sudi bawa aku bersama..
lain kali bawa lagi ya!!



kalau ada org ajk jln2 aku masuk group je


No comments:

Post a Comment