Thursday, 10 March 2011

aku dan mereka

buat kali keduanya aku buat blog!! blog first aku dah delete..
tp bila kekawang asyik tny psl blog aku,
nak tak nak terpaksalah buat lagi..
sbnrnya bkn ramai pun yg tny pasal blog aku 'kekawang' tu saja2 je~
lagipun aku ada t'fikir kalau aku ambk gmbr byk2 , pastu save dkm com buat apa?
kan bagus kalau aku share dlm blog~

ramainya kawan2 aku!!



 sejujutnya aku nie nak kata pendiam x jugak , jadi aku simpulkan diri aku sendiri sebagai 'kadang2 suka m'yendiri , kadang2 suka b'teman'.kalau yg dk mmg kenal aku mesti diorang paham punya!!



even nak ambik gambar pun malu2..
maybe ada orang anggap aku bdk skema!!ada ke?kalau ada semua tu salah
aku nie bdk2 biasa je..
x ada yg luar biasa..
post aku kali nie byk pic sikit
sbb skolah baru sambut event..
sedialah tgk gambar2 'photogedik' kami..



suka gambar nie!!
cam kat alam fantasi je~






gambar candid dulu..

 

peace versi kami..
 

sapa nak free kiss?!
 

hiraukan yang kanan hujung tu ya..
 

kami semua kucing kurap sekolah!!
 aku paham mesti dah ada yg nak t'muntah tgk gambar kami..
hahaha..
relax dulu...
meh aku tnjk gambar bdk2 sekolah aku



the boys
 

hensemnyerrr
 

antara lelaki melayu t'akhir
 

rajinnya budak laki2 kelas aku..
  ada lagi gambar nih!!
kira gambar bonus lah

alang dan peera

background ada rupa penjara tak?
no comment..

setakat ni untuk kali ini..
INGAT!!
apa2 yang b'laku kita tak boleh duga..
JADI HATI2..



2 comments: